Lid worden

Slechts 20 Euro per jaar

Dat is de jaarlijkse prijs voor FAS lidmaatschap. Daarin is inbegrepen:

Word nu lid

Inschrijvingsformulier

Belangrijkste interessevelden

Instemming (vereist)

De gevraagde gegevens zijn nodig om onze administratie te vervolledigen, om de werking van FAS zo goed mogelijk af te stemmen op de interessen en verwachtingen van de leden en om onze laatste updates aan jou te kunnen doorsturen. Wij overstelpen je niet met reclame of nutteloze berichten.

Jouw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt binnen FAS en worden nooit aan derden doorgegeven, tenzij bepaalde instanties daarom vragen in het kader van veiligheidscontroles bij bezoeken waaraan je deelneemt. Daar brengen wij jou dan op dat moment van op de hoogte.

Jouw gegevens en de volledige ledenlijst kunnen steeds geraadpleegd worden. Daarvoor dien je schriftelijk (per brief of e-mail) een aanvraag te richten aan ons secretariaat. De lijst kan enkel geraadpleegd worden op ons secretariaat en in het bijzijn van de ledenadministrator. Foto’s of kopieën nemen van de lijst wordt niet toegestaan. Je kan na het beëindigen van je lidmaatschap steeds vragen om al je gegevens te wissen uit onze ledenadministratie.

Veel gestelde vragen

Wat na het invullen en insturen van het inschrijvingsformulier ?

Maak meteen de overschrijving van je 20 Euro lidgeld naar volgend rekeningnummer met de vermelding “Nieuw lid + jouw naam”:

BE12 1032 2403 3692

Flanders Aviation Society vzw

Luchthavenstraat 1 bus 2

8560 Wevelgem

Na ontvangst van je inschrijvingsformulier én je lidgeld stuurt het secretariaat jou per post de lidkaart toe en een informatiebundel (o.a. met ons regelment van interne orde en de privacyverklaring). Je eerste exemplaar van de FAS Info kan je verwachten bij de eerstvolgende editie (maart, juli of november).

Wanneer kan ik lid worden ?

Je kan op elk moment doorheen het jaar lid worden. Je betaalt 20 Euro en je lidmaatschap blijft een vol jaar (12 maanden) geldig. In die tijdsspanne ontvang je al zeker 3 nummers van het luchtvaartblad FAS Info. Je zal op het einde van dat volle jaar een uitnodiging krijgen om je lidmaatschap te vernieuwen en dus opnieuw lidgeld te betalen. In het geval je laat in het jaar je lidmaatschap gestart bent, dan zal je voor het tweede jaar minder betalen zodat je geen financieel nadeel ondervindt van het moment van je aanmelding.

Vanaf welke leeftijd kan ik lid worden ?

In principe is er geen minimumleeftijd om lid te worden. Elk kan dat voor zichzelf of voor zijn/haar/hun kinderen bepalen vanaf wanneer FAS een meerwaarde kan betekenen. In geval het nieuwe lid bij inschrijving minderjarig is zullen we bijkomende inlichtingen vragen bij de ouders of voogd. Geef daarom ook contactgegevens van ouders of voogd mee in het vrije tekstveld in het inschrijvingsformulier.

Kan ik mij ook inschrijven zonder het formulier op deze website ?

Geen probleem. Je kan het inschrijvingsformulier hiernaast downloaden, uitprinten, invullen en per post naar ons toesturen. Gelieve het wel in te vullen in drukletters.

Maak een website of blog op WordPress.com